author-image-17 Μιχάλης Νευραδάκης

Συντακτική Ομάδα

Χωρίς κατηγορία

Χωρίς κατηγορία

ESG

Η Harrington Investments, Inc. (HII) ιδρύθηκε, το 1972, από τον John Harrington ως εταιρεία Κοινωνικά Υπεύθυνων Επενδύσεων (Socially Responsible Investment -SRI). Σήμερα, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των SRI και διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι αφοσιωμένη στη διαχείριση χαρτοφυλακίων για ιδιώτες, ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και οικογενειακά καταπιστεύματα, με στόχο τη μεγιστοποίηση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων. Χρησιμοποιεί μια πειθαρχημένη στρατηγική διαχείρισης για την ανάπτυξη εξατομικευμένων χαρτοφυλακίων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του σημερινού κοινωνικού επενδυτή. Η στρατηγική αυτή περιλαμβάνει τη χρήση επενδυτικών κριτηρίων αποκλεισμού και συμπερίληψης για την…

Θέλετε να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο;

Δεν πιστεύουμε σε τείχη πληρωμών, διότι θεωρούμε είναι σημαντικό η δημοσιογραφία μας να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ταυτόχρονα όμως, μπορούμε να καλύπτουμε το κόστος της αρθρογραφίας μας μόνο αν έχουμε μέλη/συνδρομητές που υποστηρίζουν.
Πιστεύετε ότι η δημοσιογραφία μας είναι σημαντική;
Γίνετε μέλος!

Περιεχόμενα Τεύχους

Τεύχος 34

Ιούνιος 2022

Μετάβαση στο περιεχόμενο