Διαφάνεια

Διαφάνεια

Τι σκοπεύουμε να κάνουμε με την συνεισφορά σας

Τα ‘‘νέα’’, μας αφήνουν κυνικούς, διχασμένους και λιγότερο ενημερωμένους…

Χτίζουμε ένα ‘‘κίνημα’’ για μια ριζικά διαφορετική ενημέρωση… Και δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς εσένα !

Μέσω της υποστήριξης σου, σκοπεύουμε να κάνουμε την Εποικοδομητική Δημοσιογραφία θέμα συζήτησης στην χώρα μας και όχι μόνο.

Διαφάνεια

Στοχεύουμε να ξεπεράσουμε τα 5000 μέλη/συνδρομητές επιδιώκοντας τα 10.000 έτσι ώστε να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά προς την υλοποίηση όλων των σχεδίων μας.

Ειδικότερα την:

  • δημιουργία/ανάπτυξη μιας ιδιαίτερα καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμας, που με την χρήση εξελιγμένων τεχνολογιών πολυμέσων θα υποστηρίζει πλήρως τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες παρουσίασης της αρθρογραφίας μας και της διάδρασης με τα μέλη μας,
  • και την πρόσληψη εκλεκτών νέων δημοσιογράφων/αρθρογράφων. Μια νέα γενιά δημοσιογράφων – νέοι άνθρωποι με άριστη καλλιέργεια, μόρφωση και ποιότητα χαρακτήρα – που οραματίζονται να συμβάλουν προς μια εποικοδομητική δημοσιογραφία αναζήτησης και παρουσίασης λύσεων. Μια δημοσιογραφία «θετικής ψυχολογίας» που θέλει να αναπτύξει την Λογική και τα θετικά αισθήματα των ανθρώπων, το ‘φως’ και όχι το ‘σκοτάδι’ μέσα τους…Μιας δημοσιογραφίας που θα θέτει ερωτήσεις αναζητώντας λύσεις, που θα συζητάει εποικοδομητικά, αντί να ‘καλλιεργεί’ αρνητικά-συγκρουσιακά την ‘κοινή γνώμη’ αναζητώντας εχθρούς και ενόχους…!

Αυτό εξαρτάται από εσάς…

Η παρουσία, η μορφή μας, η ύπαρξη και η ανάπτυξη μας θα καθοριστεί από την δική σας οικονομική συνεισφορά.

Σκοπός μας δεν είναι το ‘‘κέρδος’’, δεν είναι η κυκλοφορία μιας ακόμα έκδοσης. Κάτι τέτοιο δεν μας ενδιαφέρει !

Η δική μας προσπάθεια ευελπιστούμε να αποτελέσει μια δυνατή φωνή, μια ‘ψηφοφορία’ υπέρ της καλύτερης-θετικής ενημέρωσης.

Ένα ‘στοίχημα’, που ελπίζουμε να κερδηθεί, ότι μια τέτοια πρωτοβουλία μπορεί να ευδοκιμήσει στην χώρα μας!

Ότι υπάρχουν αρκετοί  σ’ αυτόν τον τόπο (και μπορούν να γίνουν πολλοί περισσότεροι) που αναζητούν και επιλέγουν την Λογική και όχι τον παραλογισμό, το Θετικό και όχι το αρνητικό, το Ορθό και ποιοτικό και όχι το ευτελές και το χυδαίο!

Ότι η θετική ενημέρωση μπορεί να ‘πουλήσει’ και να συντηρηθεί ‘χωρίς αίμα και σκάνδαλα’!

Ότι η αρνητικότητα, η ‘σύγκρουση απλά για την σύγκρουση’ και η ‘διχαστική ρητορική’, ή ‘ρητορική του μίσους’ που επικρατεί σήμερα στον δημόσιο λόγο, δεν είναι ο μόνος τρόπος!

Ότι η ‘καλή είδηση’, η εποικοδομητική δημοσιογραφία, έχει αξία και οι άνθρωποι θέλουν να την υποστηρίξουν ακόμη και οικονομικά, γινόμενοι μέλη!

Σκοπός μας είναι μόνο η θετική κοινωνική προσφορά μέσω της δημιουργίας και ανάπτυξης του πρώτου μέσου Εποικοδομητικής Δημοσιογραφίας στην χώρα μας.

Άγνωστη έννοια στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, καθώς δεν υπάρχει κανένα μέσο που να την εξασκεί.

Ένα μέσο που θα συζητάει εποικοδομητικά, αντί της ατελείωτης κριτικής και συγκρουσιακής ρητορικής που μας βαραίνει γύρω μας, αντί να αναζητεί εχθρούς και ενόχους!

Το πρώτο ‘θετικό’ μέσο στην Ελλάδα. Ένα περιοδικό Εποικοδομητικής Δημοσιογραφίας που θα ενημερώνει, θα εμπνέει και θα ενδυναμώνει!

Στον χώρο του τύπου, που η εμπιστοσύνη είναι κλονισμένη ή χαμένη, θα καλλιεργεί και θα εμπνέει εμπιστοσύνη στα μέλη/αναγνώστες του.

«Διάθεση ποιοτικού περιεχομένου στους αναγνώστες, παρά διάθεση των αναγνωστών σε ποικίλα αλλότρια συμφέροντα»

Διαφάνεια

Αν αυτά που διαβάζετε σας εμπνέουν και θέλετε να συμβάλλετε,
αν φαίνονται σαν το είδος της ενημέρωσης που θέλετε,
αν σας αρέσει πως ‘ηχεί’ ένα μέσο που υποστηρίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του,
σας καλούμε να υποστηρίξετε το «στοίχημα» αυτό.

Αν όμως αυτά δεν αποτελούν σήμερα ανάγκη για την κοινωνία μας, εμείς δεν θα έχουμε λόγο να προχωρήσουμε και γι’ αυτό δηλώνουμε εκ των προτέρων ότι αν δεν καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τουλάχιστον τα 4000 μέλη μέσα στους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας μας, τότε, οι συνεισφορές σας, με το σεβασμό και την αγάπη μας, θα σας επιστραφούν ή αν εσείς το θέλετε θα δοθούν προς κάποιο κοινωφελή σκοπό !

Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της…

Β. Ουγκώ

Οικονομική διαφάνεια

  • Τα χρήματα που δαπανώνται για το έργο θα να είναι ανιχνεύσιμα, και ο οργανισμός μας υπεύθυνος για το κάθε λεπτό.
  • Η ‘εποπτική μας αρχή’ θα ελέγχει και θα κατανέμει το σύνολο των δαπανών μας, που θα παρουσιάζεται στους αναγνώστες μας προς οικοδόμηση της καλύτερης εμπιστοσύνης.
  • Και επειδή είμαστε μια έκδοση με σκοπό την κοινωνική προσφορά, τα όποια κέρδη μας θα επανεπενδύονται στην αποστολή μας.

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!
Αυτός είναι ο “orthos logos”, το πρώτο εποικοδομητικό μέσο στη Ελλάδα που θα γίνει ισχυρό ΜΟΝΟΝ από
τα μέλη/συνδρομητές του !

Μετάβαση στο περιεχόμενο