Γιατί να γίνω μέλος

Γίνετε μέλος στο πρώτο
“θετικό μέσο” στην Ελλάδα.

Παραπάνω από ένας  λόγοι για να είστε μέλος…

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν μια ισχυρή επιρροή στον κόσμο μας. Θεωρούμε ότι ο υπερβολικός αρνητισμός στον τύπο είναι καταστροφικός για την κοινωνία, και αντ’ αυτού δείχνουμε την μεγαλύτερη εικόνα εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε πιο εποικοδομητικά και κοινωνικά ευαίσθητα μέσα

Για να τα καταφέρουμε να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας!

Η Θετική Ψυχολογία έχει δείξει ότι οι πραγματικότητές μας διαμορφώνονται από τον τρόπο που ο εγκέφαλός μας βλέπει τον κόσμο. Οι ‘ειδήσεις’ τείνουν να επικεντρώνονται στην ανθρωπότητα στα χειρότερά της, αλλά εμείς θέλουμε να δείχνουμε την μεγαλύτερη εικόνα.

Ενημέρωση αλλά και έμπνευση…!

Οι έρευνες δείχνουν ότι ο αρνητισμός της ενημέρωσης μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα διανοητικής και ψυχικής υγείας, ενώ οι θετικοί τρόποι ενημέρωσης μπορεί να προάγουν την ευημερία, να ενθαρρύνουν την κοινότητα και να δείξουν πως οι πράξεις κάνουν την διαφορά.

Δώστε στον εαυτό σας μια συνταγή θετικότητας για να αισθάνεστε καλά, να βλέπετε το καλό και να κάνετε καλό.

Αντί η ιδιοκτησία του μέσου μας να βρίσκεται στα χέρια ‘μεγιστάνων της ενημέρωσης’, διαφημιστών, ή άλλων συμφερόντων, θα βρίσκεται στα δικά σας, αφού ουσιαστικά λογοδοτούμε μόνο στα μέλη μας και τα κέρδη μας θα επανεπενδύονται για την διαρκή ανάπτυξη της εποικοδομητικής δημοσιογραφίας μας…

Για πρώτη φορά, είναι οι αναγνώστες/μέλη μας που καθορίζουν την τύχη μας… Από σας για σας !

Ο ‘Ορθός Λόγος’ θα είναι το πρώτο εποικοδομητικό OnLine μέσο ενημέρωσης στην Ελλάδα προσανατολισμένο στις λύσεις, που χρηματοδοτείται από τα μέλη του.

Ένα ‘Κοινωνικό Συμβόλαιο’ με τα μέλη μας

  • Ξεκινούμε μια “ιδέα” και όχι απλά μια έκδοση.
  • Όσοι υποστηρίξουν την προσπάθεια γίνονται μέλη του “Κύκλου Ιδρυτών” της έκδοσης. Θα λαμβάνουν προσκλήσεις και προτεραιότητα σε διαφορά ‘Ορθού Λόγου’ γεγονότα μας διάφορες εκδηλώσεις, ομιλίες, συνέδρια, βιβλία, μελέτες των ‘ειδικών’ μας, έρευνες και άλλα…
  • Αντί ροές αρνητικής ενημέρωσης, λύσεις φυσικά προσανατολισμένες στο μέλλον.
  • Τα μέλη μας –υποστηρικτές/συνδρομητές μας– δεν λαμβάνουν ένα ‘προϊόν’, αλλά προσχωρούν σε αυτήν την ‘ιδέα’, σε αυτό το όραμα. Ένα που δεν εξαρτάται από τους κανόνες της βιομηχανίας ειδήσεων.
  • Συνειδητοποιούν ότι ή έκδοση δεν εξαρτάται παρά μόνο από την υποστήριξή τους.
  • Είναι έτσι, «Το Δικό σας Περιοδικό», για όσο εσείς το θέλετε, για όσο εσείς το επιλέγετε.

Αν, στην αρχή, μια ιδέα δεν φαίνεται τρελή, τότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα γι’ αυτήν.

Άλμπερτ Αϊνστάιν

Διαφάνεια

Γίνετε μέλος στο πρώτο ‘θετικό μέσο’ στην Ελλάδα.

Γιατί να γίνω μέλος

Ως Μέλος θα έχετε και κάποια αποκλειστικά προνόμια.

Όσοι υποστηρίζουν την προσπάθεια, σε αυτά τα πρώτα μας βήματα, γίνονται μέλη του “Κύκλου Ιδρυτών” της έκδοσης. Θα λαμβάνουν προσκλήσεις και προτεραιότητα σε διαφορά ‘Ορθού Λόγου’ γεγονότα όπως διάφορες εκδηλώσεις, ομιλίες, συνέδρια, βιβλία, μελέτες των ‘ειδικών’ μας, έρευνες και άλλα.

Μαζί με τα ‘προνόμια μέλους’ που θα αποκτήσετε, θα παρέχετε ζωτικής σημασίας
υποστήριξη στην Εποικοδομητική Δημοσιογραφία!

Μετάβαση στο περιεχόμενο